Vores Koncept

Vores vision er at være nordens foretrukne leverandør af eksklusive badeværelser, med et præg af unikt design til den kvalitetsbevidste husejer.

BadInspiration tilbyder 360 graders rådgivning og inspiration indenfor kvalitets-badeværelser. Det vil sige, at vi er med fra den indledende idé-fase, til den nøglefærdige levering af produktet. Undervejs rådgiver vi, i forbindelse med flise- og materialevalg.

Hos BadInspiration vil du kun finde dygtige, erfarne og veluddannede håndværkere der udfører alle opgaver, og vi følger til enhver tid de gældende regler indenfor vores fagområde.

Hvem er vores kunder:

BadInspiration henvender sig primært til kvalitetsbevidste familier og husejere der ønsker en særlig god kvalitet af badeværelser.

Det kan være i forbindelse med køb af nyt hus for andengangskøbere, eller forældrekøb af lejlighed hvor købet samtidig betragtes som en investering. Anerkendte og traditionelle materialer, kan nemlig være med til at hæve boligens værdi.

Vores kunder er derfor bevidste om detaljen og grundigheden, og har måske også et ønske om at alle byggeregler overholdes fra start til slut.

Martin

Medejer af BadInspiration og projektstyrer på murerarbejde

Fagligt speciale; Flisedesign, rumindretning, materialevalg, belysning og projektstyring.

Martin er uddannet murer og ejer af virksomheden Hovedstadens Bad & Byg ApS. Han har via sine over 15 års erfaring i murerfaget, beskæftiget sig med alle typer af murerarbejde i alle faser fra start til slut. Martin har typisk kundekontakten i BadInspiration, og tager sig af unikke ønsker.

Martins mange års erfaring, sikrer at du som kunde får en unik og personlig service. Hans tre vigtigste værdier, er at være i dialog med dig som kunde undervejs i byggeprocessen, at overholde aftalte tidsplaner, og at benytte de rigtige underleverandører, så hele processen foregår uden fejl og reklamationer.

Jacob

Medejer af BadInspiration og projektstyrer på VVS

Fagligt speciale; VVS, materialevalg, design, sanitet, funktionaliteten, badeværelsesmøbler, vask, toilet, bruseløsninger, gulvafløb, og armaturer.

Jacob er autoriseret vvs installatør og tidligere direktør med eget vvs firma. Han startede i branchen i 1999 som uddannet el-Installatør, og har siden opnået stor viden om hele VVS branchen. Hans speciale er badeværelser og renoveringsopgaver.

For Jacob handler BadInspiration om altid at kunne levere unikke kvalitetsprodukter, at stræbe efter at få en god dialog med kunden fra A-Z, og at levere et højt serviceniveau hvor der er dialog og samarbejde med kunden hele vejen igennem forløbet.

Referencer

Hvad siger vores kunder om os

Matin Petersen er en murer der holder 3 ting i byggebranchen, mange har svært ved: Lever service og altid med godt humør, og holder sine aftaler | Lever til den aftalte pris, som oven i købet er konkurrence dygtig | Og det vigtigste god håndværksmæssig kvalitet, hvilket kan være en mangelvare i dagens Danmark. Jeg selv har været i byggebranchen i over 30 år, herfra mange som rådgiver og bygherre. Og jeg kan varmt anbefale Martin, hvis man har en opgave til en murer.

Med Venlig Hilsen |  Brian Kromann

 

"Det var vigtigt for os at få en leverandør der var åben for dialog, da vi ikke havde en plan beskrevet ned i mindste detalje. Badinspiration overbeviste os allerede ved første møde om, at de havde den erfaring og ekspertise der ville sikre os et flot resultat. Gennem hele processen har vi følt os i sikre hænder, alle aftaler er blevet overholdt og kommunikationen har fungeret perfekt. Vi kan varmt anbefale Badinspiration".

Mette og Morten Nielsen

 

 

Vi har netop afsluttet en gennemrenovering af et badeværelse i samarbejde med Badinspiration. I den forbindelse oplevede vi servicemindede, løsningsorienterede og dygtige fagfolk, der satte en ære i at aflevere et produkt, som vi kunne være tilfredse med. Alt foregik i løbende dialog og selv småændringer i planlægningen blev kommunikeret undervejs. Vi kan uden forbehold anbefale Badinspiration både hvad angår pris, samarbejde og kvalitet.

Thomas Løbger

 

 

"Martin Petersen har med sit team lavet en komplet renovering af mit badeværelse inden for de vigtigste faktorer: Til tiden, til budget og til de gældende aftaler. Gennem hele forløbet har der været god opfølgning, statusmeddelelser og fleksibilitet. Ved udbudsrunden på opgaven skilte Martin, med sit team, sig ud fra leverandørene ved at være i stand til at foreslå gode løsninger med forskellige prisestimater inden for de gældende love og regler. Jeg vil helt klart anbefale Martin til mine venner og naboer".

w

Kontakt os

- og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Ring på 22 22 03 56 - eller brug nedenstående formular