Ejerboliger & ejendomsselskaber

BadInspiration laver en total renoveringsløsning på badeværelserne, i en hel opgang af gangen.

Vi tilbyder indledningsvis, at afholde møde med bestyrelsen af ejerforeningen/ejendomsselskabet, for at drøfte udførelse samt tidsplan og øvrige spørgsmål. Ved aftaler, udføres opgaven typisk når der skiftes faldstamme/stigestrenge. Vi gennemarbejder før opstart en tidsplan på opgaven og varetager hele opgaven, samt koordination med håndværkere under byggeprocessen. Vi sørger for bygningsreglementet overholdes under alle håndværksgrupper. Der udarbejdes samtidig en mappe med billeddokumentation over arbejdet. Vi tilbyder aftaler vedrørende nye og gamle ejendomme.

Referencer

Hvad siger vores kunder om os

Matin Petersen er en murer der holder 3 ting i byggebranchen, mange har svært ved: Lever service og altid med godt humør, og holder sine aftaler | Lever til den aftalte pris, som oven i købet er konkurrence dygtig | Og det vigtigste god håndværksmæssig kvalitet, hvilket kan være en mangelvare i dagens Danmark. Jeg selv har været i byggebranchen i over 30 år, herfra mange som rådgiver og bygherre. Og jeg kan varmt anbefale Martin, hvis man har en opgave til en murer.

Med Venlig Hilsen |  Brian Kromann

 

"Det var vigtigt for os at få en leverandør der var åben for dialog, da vi ikke havde en plan beskrevet ned i mindste detalje. Badinspiration overbeviste os allerede ved første møde om, at de havde den erfaring og ekspertise der ville sikre os et flot resultat. Gennem hele processen har vi følt os i sikre hænder, alle aftaler er blevet overholdt og kommunikationen har fungeret perfekt. Vi kan varmt anbefale Badinspiration".

Mette og Morten Nielsen

 

 

Vi har netop afsluttet en gennemrenovering af et badeværelse i samarbejde med Badinspiration. I den forbindelse oplevede vi servicemindede, løsningsorienterede og dygtige fagfolk, der satte en ære i at aflevere et produkt, som vi kunne være tilfredse med. Alt foregik i løbende dialog og selv småændringer i planlægningen blev kommunikeret undervejs. Vi kan uden forbehold anbefale Badinspiration både hvad angår pris, samarbejde og kvalitet.

Thomas Løbger

 

 

"Martin Petersen har med sit team lavet en komplet renovering af mit badeværelse inden for de vigtigste faktorer: Til tiden, til budget og til de gældende aftaler. Gennem hele forløbet har der været god opfølgning, statusmeddelelser og fleksibilitet. Ved udbudsrunden på opgaven skilte Martin, med sit team, sig ud fra leverandørene ved at være i stand til at foreslå gode løsninger med forskellige prisestimater inden for de gældende love og regler. Jeg vil helt klart anbefale Martin til mine venner og naboer".

w

Kontakt os

- og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Ring på 22 22 03 56 - eller brug nedenstående formular