Din Tryghed

GARANTI & TRYGHED
BadInspiration er medlem af Byg Garanti, hvilket er med til at dække eventuelle skader eller misforståelser der måtte opstå. Dette er en ekstra tryghed for dig som kunde.

Udover garanti, udmærker vi os også ved, at alle vores medarbejdere er godt uddannede. Således benytter vi kun autoriserede el-installatører, vvs folk og kloakmestre på vores opgaver, da det bedst betaler sig på den lange bane.

FORDELE FOR DIG
Ved at vælge BadInspiration, får du som kunde en samarbejdspartner, med bundsolid erfaring i byggebranchen, god forstand på kvalitet, og forståelse for service.

Det hele er samlet under ét tag og vi tilbyder en fast kontaktperson, som i samarbejde med dig, udvikler en projekt- og tidsplan som følges, så der er helt klare linjer fra starten af.

CERTIFICERING
Ved konstruktion af badeværelser, er det meget vigtigt at man forstår og overholder de anviste standarder, for ikke senere at risikere vandskader, fugtskader, svamp og lignende.

Martin er derfor SBI 252 certificeret (vådrumsreglement) og tager løbende uddannelse indenfor sit område.

MATERIALEMAPPE
Udover garanti, udleveres også en D&V (Drift- og Vedligeholdelsesmappe) med varenumre på badeværelset.

Denne skal du gemme, så du efterfølgende direkte kan henvende dig til leverandøren, hvis der skulle opstå reparationer eller skader på eksempelvis fliser eller armatur.

GARANTI
Hos os er du forsikret fra den første dag!
Vi hører ofte historier om uenigheder, der opstår undervejs i byggeprojekter. Det er især et problem, hvis der efter et endt projekt opstår misforståelser om opgaven. Vi mener selv, at vi gør vores bedste for at undgå misforståelser, ved at lytte til dine behov og at være i dialog med dig undervejs. Faktisk er vores vision at have 0 reklamationer på badeværelser.

Sker det alligevel, at der opstår uenigheder og fejl, så er det en stor ekstra sikkerhed for dig, at vi er med i Dansk Byggeri og omfattet af “Byg Garanti”. Undersøgelser viser, at 80% af boligejere foretrækker at vælge håndværkere, som er omfattet af garantien. Det betyder at du kan få dækning hvis der skulle være uenigheder, eller hvis en håndværker mod forventing har udført byggesjusk.

Du kan læse mere om Byg Garanti som din kvalitetsgaranti, når du vælger os via dette link: www.byggaranti.dk

Billede beskrivelse
Billede beskrivelse
Billede beskrivelse
Billede beskrivelse
w

Kontakt os

- og lad os høre hvad vi kan hjælpe dig med

Ring på 22 22 03 56 - eller brug nedenstående formular